Online reserveren

 

Den Strooper werkt met de digitale reserveringsagenda van WeReserve. U kunt realtime een tafel reserveren 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Geeft u bij het reserveren ook aan of u gebruik wilt maken van kinderstoelen, dan zetten we deze voor u klaar. Wanneer er in uw gezelschap iemand met een rolstoel komt, is het voor ons handig dit van te voren te weten. Heeft u speciale wensen en/of allergieën? Deze kunt u ook bij het reserveren vermelden. U ontvangt gratis een persoonlijke bevestiging van uw reservering per e-mail met alle reserveringsgegevens.

Gezien de drukte adviseren wij u ruim van te voren een reservering te maken. Het kan zijn dat u, door het aantal reservering dat al is gemaakt, niet meer kunt reserveren. Mocht u niet meer kunnen reserveren bent u uiteraard wel van harte welkom en de kans is groot dat u snel zoniet direct aan tafel kunt. We werken dan op volgorde van binnenkomst.

Ons terras is inmiddels geheel rookvrij. Wel hebben wij 2 aparte hoeken op het terras, apart van het eetgedeelte, waar even een sigaretje gerookt kan worden.

Voor groepen met meer dan 12 personen verzoeken we u even contact met ons op te nemen. Telefoonnummer: 026-3516987 of een berichtje naar mail@denstrooper.nl

Openingstijden

September t/m juni: 12:00 tot 20:00 uur
Juli en augustus: 10:30 tot 20:30 uur
Gesloten op dinsdag

Adres

U vindt ons aan de N311, op de rotonde hoek Koningsweg/Kemperbergerweg (N311), op de Veluwe en tevens om de hoek van Burgers Zoo, Het openlucht Museum en Nationaal park de Hoge Veluwe.

Openingstijden:

September t/m juni: 12:00 tot 20:00 uur

Juli en augustus: 10:30 tot 20:30 uur

Gesloten op dinsdag, tevens gesloten op 24 december,
1e en 2e kerstdag, oud- en nieuwjaarsdag.

Adres:

Pannenkoekenhuis Den Strooper

Koningsweg 18 (hoek Kemperbergerweg)

6816 TC  Arnhem (Schaarsbergen)

Telefoon: 026-3516987

E-mail: mail@denstrooper.nl